Generatie Rookvrij
Op werelddag zonder tabak, 31 mei, ondertekent Bredene het charter Generatie Rookvrij. Hiermee gaat het gemeentebestuur voor meer rookvrije plaatsen, vooral daar waar kinderen en jongeren komen. Want zien roken, doet roken. Met de actie ik blaas liever bellen dan rook vestigen verschillende organisaties de aandacht op de gevolgen van roken en het belang van rookvrije plaatsen.
Meer 31-05-2021


Lokaal dienstencentrum zoekt vrijwilligers
Met de opening van de terrassen/horeca en nog een aantal aankomende versoepelingen, hoopt ook het lokaal dienstencentrum (LDC) in de woonzorgcampus Jacky Maes de deuren eindelijk te kunnen openen.
Meer 26-05-2021


Parkeren plus Zorg: zorgen voor meer parkeerplaatsen voor zorgverstrekkers
Zorgverstrekkers zoals bijvoorbeeld dokters, kinesisten of zelfstandig verpleegkundigen hebben soms moeite om een geschikte parkeerplaats te vinden bij het afleggen van hun bezoeken. Het gemeentebestuur wil dit verhelpen met de actie ‘Parkeren plus Zorg’.
Meer 22-04-2021


14-daagse van het Rode Kruis van 22 april om 8u tot 06 mei om 20u.
Het Rode Kruis is reeds tientallen jaren een evidentie in de gemeente. Ze zijn niet altijd zichtbaar, maar de vrijwilligers zijn er steeds als ze ergens nodig zijn.Dit jaar wordt de alom gekende sticker 60 jaar! Een fantastische gebeurtenis die niet onopgemerkt voorbij mag gaan. En wat is er beter dan één verjaardag?
Meer 22-04-2021


VRIJWILLIGERS GEZOCHT
Bredenaars bellen Bredenaars: resultaten bewijzen nut In het najaar van vorig jaar ging het lokaal dienstencentrum (LDC) van start met de belactie “Bredenaars bellen Bredenaars”. Het initiatief kwam tot stand nadat de tweede coronagolf heel wat inwoners opnieuw in isolatie duwde.
Meer 25-03-2021

CONTACT

OCMW BREDENE

INTRANET