Dagverzorgingscentrum
 
Het dagverzorgingscentrum is dagelijks geopend van 8 tot 17 uur
 
De gehanteerde veiligheidsmaatregelen met betrekking tot de COVID 19 pandemie worden dagelijks geëvalueerd aan de hand van de lokale situatie en indien nodig aangepast conform de richtlijnen van de Federale en Vlaamse overheid.
 
Wij streven naar een goed evenwicht tussen menselijkheid en veiligheid. 
 
 
 
Ouderen vanaf 65 jaar kunnen terecht in het DAGVERZORGINGSCENTRUM op de woonzorgcampus Jacky Maes te Bredene. Het dagverzorgingscentrum is elke werkdag geopend van 8 tot 17u voor senioren die nog zelfstandig of met hulp thuis wonen en overdag opvang zoeken. Deze ouderen kunnen bij ons terecht voor fijne sociale contacten, een zinvolle dagbesteding of ondersteuning bij de zorg. Iedere gast is anders, heeft verschillende mogelijkheden en beperkingen. Daarom zorgen we ook voor een individueel zorgtraject.
 
Een professioneel team van paramedici, verpleeg- en zorgkundigen staat klaar, om een of meerdere dagen in de week de vijftien aanwezige gasten in optimale omstandigheden te verzorgen. Wij bieden hulp en ondersteuning bij dagdagelijkse taken, verpleegkundige zorgen, sociale contacten, animatie en activiteiten voor een zinvolle dagbesteding. Dit kan gaan van huishoudelijke taken, aangepaste sport- en bewegingsactiviteiten, verse soep maken, de krant lezen, ontdekken van de beleef-TV, genieten van wellnesactiviteiten en nog veel meer. Deelnemen aan de overkoepelende activiteiten op de woonzorgcampus is ook mogelijk.  
 
De dagprijs bedraagt 23,03 EUR voor een volledige dag. In de dagprijs zijn onder andere het middagmaal, hulp en begeleiding bij de dagdagelijkse taken, verpleegkundige zorgen en ergotherapie / animatie inbegrepen. Mits betaling van een supplement kan men ook gebruik maken van de cafetaria, kapper, pedicure, vervoer en zo meer... 

HOE AANVRAGEN? 
 
Het aanvraagformulier kan u hieronder terugvinden. De bijgevoegde KATZ-schaal wordt ingevuld door de huisarts. De aanvraag voor het dagverzorgingscentrum moet volledig en schriftelijk worden ingediend. Dit kan per post, per e-mail of door af te geven aan het onthaal. 
 
WENST U MEER INFORMATIE OF HEEFT U VRAGEN?
 
De coördinator van het dagverzorgingscentrum is Nele Nobels.
Ze is bereikbaar op het nummer 059 33 97 70 of via e-mail naar  info@ocmwbredene.be
 
Gerelateerde bestanden
Bestandbrochure DVC Jacky Maes
Bestandaanvraagformulier DVC

CONTACT

OCMW BREDENE

INTRANET