COVID-19 toeslag groeipakket
Gezinnen die het financieel moeilijk hebben wegens een inkomensverlies door de coronacrisis, kunnen eenmalig een extra ondersteuning van 120 euro krijgen via het Groeipakket. De COVID-19-toeslag kan worden aangevraagd van 15 juni tot en met 31 oktober.
Meer 16-07-2020


Elektrische strandrolstoel in gebruik
Tijdens de maanden juli en augustus kunnen mensen met een beperking gebruik maken van de strandrolstoelen in het kader van ‘Zon, zee, … zorgeloos’. Maar met de ingebruikname van een elektrische strandrolstoel, zorgt het gemeentebestuur deze zomer ook voor een primeur.
Meer 06-07-2020


Speelpleinwerking Jokkebrok start werking
Vanaf woensdag 1 juli 2020 start de speelpleinwerking Jokkebrok opnieuw. Om aan de coronamaatregelen te kunnen voldoen is het noodzakelijk dat de speelruimte van domein Caproen tijdelijk wordt uitgebreid.
Meer 01-07-2020


Wat te doen bij warm weer?
We verlangen met zijn allen elk jaar naar het warme weer. Maar elk jaar sterven nog honderden mensen aan de gevolgen van warmte. Vaak gaat het om alleenstaande ouderen of chronisch zieken. Ga op warme dagen eens kijken of ze zich goed voelen en voldoende vocht binnenkrijgen. Help ook jonge kinderen voldoende te drinken. Laat kinderen NOOIT achter in een geparkeerde auto, ook niet voor twee minuten.
Meer 24-06-2020


Dienstencentrum uit de startblokken
Met de opening van het lokaal dienstencentrum wil Bredene ervoor zorgen dat de oudere inwoners niet in een sociaal isolement geraken. Het eerste dienstencentrum van Bredene bevat een buurtrestaurant. Maar er worden binnenkort ook informatieve activiteiten zoals voordrachten, vorming op maat, aanbieden van hygiënische zorg,… georganiseerd.
Meer 23-06-2020

CONTACT

OCMW BREDENE

INTRANET