VACATURE ZORGKUNDIGE


Het OCMW Bredene biedt hulpverlening en bijstand aan alle inwoners van de gemeente om zo hun welzijn te verbeteren. Een specifieke aandacht gaat uit naar ouderen, zorgbehoevenden, kansarmen en allochtonen. Dagelijks zetten 150 medewerkers zich vol enthousiasme voor hen in.

Het WZC JACKY MAES te Bredene is voor vervangingen op zoek naar (M/V):

deeltijds ZORGKUNDIGEN

Dit doe je: als verzorgende sta je in voor de dagelijkse verzorging van de 129 bewoners in ons woonzorgcentrum. Je helpt bij de persoonlijke hygiëne, het maaltijdgebeuren en het vervoeren van bewoners naar de animatieruimte, … Je hebt aandacht voor het fysisch comfort, het emotioneel welbevinden en de behoeften van elke individuele bewoner, met het oog op een kwaliteitsvolle, belevingsgerichte totaalzorg.

Dit ben je: op een empathische, maar assertieve manier ga je om met valide, mindervalide en demente bejaarden en hun familie. Je bent een teamspeler, staat open voor feedback en draagt je steentje bij in een goede samenwerking en teamgeest. Je legt de nodige flexibiliteit aan de dag, komt gemaakte afspraken na en hebt geen problemen met onregelmatige werkuren.

Je bent in het bezit van een attest, een brevet, een getuigschrift, een (deel)certificaat of een diploma van het 2de of 3de jaar van de derde graad van het TSO of het BSO in een zorgrichting of een pedagogische richting énén je beschikt over het visum van zorgkundige.

Dit krijg je: een vervangingscontract van onbepaalde duur, met een deeltijdse tewerkstelling (maximum 30,4 uur per week). Een aangename omgeving met een gunstige verlofregeling en extralegale voordelen zoals: tweede pensioenpijler, maaltijdcheques, fietspremie en een aansluiting bij de sociale dienst GSD-V.

Waag je kans en stuur snel je CV met een kopie van je diploma en visum naar: OCMW Bredene, Duinenstraat 106 te 8450 Bredene of via e-mail: personeel@ocmwbredene.be.

Voor meer info kan je terecht op de personeelsdienst (t: 059 33 97 70) of via www.ocmwbredene.be.


CONTACT

OCMW BREDENE

FOTOGALERIJ

OCMW Bredene


bekijk alle foto's

INTRANET