GROEPSAANKOOP GROENE STROOM EN GAS PROVINCIE WEST-VLAANDEREN
betaal jij graag te veel voor je energie? Wij ook niet. Gelukkig kan je hier gemakkelijk iets aan doen. Schrijf je vóór 6 februari 2019 in voor de groepsaankoop groene stroom en gas van de provincie West-Vlaanderen. Inschrijven is vrijblijvend en eenvoudig. Je kan hiervoor terecht op www.west-vlaanderen.be/groepsaankoop of in het sociaal huis Bredene.
Op 6 februari organiseren we een veiling waarop de deelnemende energieleveranciers hun beste bod uitbrengen voor een 1-jarig contract voor elektriciteit en/of gas. Uiterlijk op 22 februari krijg je van ons je persoonlijk voorstel van de leverancier die voor jouw verbruik het meest voordelige bod uitbracht. Aanvaard je het aanbod? Dan begeleiden we je bij de overstap naar je nieuwe energiecontract.
 
 

Vorig jaar stapten 38.008 huishoudens en 1872 bedrijven samen met ons over naar een voordelig energiecontract. Hiermee bespaarden zij gemiddeld 200 euro!

Ook als je eerder voor een voordelig energiecontract koos (al dan niet via een groepsaankoop), kan je besparen door je in te schrijven. Je huidige contract kan namelijk verlengd worden aan duurdere prijzen. Denk eraan: je kan op elk moment kosteloos van energieleverancier en van energiecontract veranderen.

Wil je je inschrijven of heb je graag meer informatie? Surf naar  www.west-vlaanderen.be/groepsaankoop of bel naar 0800 18 711.
 
Ook in het Sociaal Huis Bredene kan je terecht voor informatie hieromtrent of hulp bij de inschrijving. 
 
Sociaal Huis Bredene
Duinenstraat 106
8450 Bredene
059 33 97 70
info@ocmwbredene.be
 
 
 
 

CONTACT

OCMW BREDENE

INTRANET