Dagverzorgingscentrum opent deuren
Onder de noemer ‘Bredene: dat is zorgen voor iedereen!’ opent in juli het dagverzorgingscentrum in het woonzorgcentrum Jacky Maes. Bredenaars vanaf de leeftijd van 65 jaar kunnen terecht in het dagverzorgingscentrum, waar een professioneel team met paramedici, verpleeg- en zorgkundigen voor hen klaar staat.
Het dagverzorgingscentrum richt zich tot zorgbehoevende senioren die nog zelfstandig of met familie thuis wonen.  Er is plaats voor 15 personen die elke werkdag van 8 tot 17 uur kunnen genieten van kwaliteitsvolle zorg.  Deze senioren kunnen tijdens de dag ondersteuning gebruiken op het gebied van maaltijden, verzorging, verpleging, toezicht op het nemen van geneesmiddelen,…  Maar het kan ook dat deze senioren gewoon nood hebben aan een zinvolle dagbesteding of fijne sociale contacten.

De dagprijs bedraagt 23,03 EUR voor een volledige dag. In de dagprijs zijn o.a. hulp en begeleiding bij dagdagelijkse taken, verpleegkundige zorgen, middagmaal en ergotherapie/animatie inbegrepen.  Coördinator van het dagverzorgingscentrum is Nele Nobels.  Ze is bereikbaar op het nummer 059 33 97 70 of via e-mail naar info@ocmwbredene.be
 

CONTACT

OCMW BREDENE

INTRANET