Ligo Centrum voor basiseducatie Brugge-Oostende-Westhoek
Ligo is dé leerpartner, voor laaggeletterde volwassenen. Samen met partnerorganisaties ondersteunen we onze cursisten om hun kansen in de samenleving te vergroten. Het cursusaanbod bestaat uit basisopleidingen taal, wiskunde, ICT en algemene vorming.

Meer info vindt men terug op www.ligo.be/regiobrugge-oostende-westhoek of via info@ligo-regiobow.be. Cursussen in Bredene Ook dit najaar kan men terug in het MEC Staf Versluys terecht voor cursussen van Ligo. De cursussen in Bredene gaan door elke maandag- en donderdagnamiddag. Naast vervolgcursussen zullen er ook twee nieuwe startgroepen van start gaan. Sociale Media Voor wie al werkt met de smartphone, tablet, iPhone of iPad maar graag meer wil te weten komen over de verschillende soorten sociale media. In deze cursus leert men heel wat sociale media kennen of gebruiken. Er zijn 9 lessen op maandagnamiddag, over: Youtube, Facebook, Instagram, Twitter, TikTok,... Een eigen smartphone, tablet, iPhone of iPad is vereist. Kopen en verkopen met de computer Voor wie graag meer wil weten over het veilig kopen en verkopen op het internet en al kan werken met de computer is deze cursus een aanrader. Er zijn 10 lessen op donderdagnamiddag over veilig online bankieren, online prijzen vergelijken, online kopen en laten leveren, online verkopen, de eigen gas- en elektriciteitsfacturen online beheren. Breng voor deze cursus de eigen computer mee. Maar indien dit niet mogelijk is kan men ook een toestel van de school gebruiken. Inschrijven op maandag bij Veerle Decuyper (opgelet Ligo is gesloten van 6 juli tot 22 augustus). De meeste cursisten betalen geen inschrijvingsgeld, maar er worden wel kosten aangerekend voor kopieën of handboeken. 

Meer info: Ligo Centrum voor Basiseducatie Brugge-Oostende-Westhoek Ooststraat 29, 8400 Oostende 059/80 18 83 - www.ligo-regiobow.be

 

CONTACT

OCMW BREDENE

INTRANET