Project (borst)voedingsvriendelijke locatie
Van 1 tot en met 7 oktober 2021 is het Wereld Borstvoedingsweek (symbolisch in de 40e week, een gemiddelde zwangerschapsduur is veertig weken). Het Perinataal Netwerk van het Huis van het Kind Brugge lanceerde in 2019 bij deze gelegenheid de raamstickeractie ‘hier ben je welkom om je kindje te voeden’. In samenwerking met Kraamzorg ‘de wieg’ wil ook het Huis van het Kind Bredene jou warm maken voor deze actie.

Via de sticker met het internationale borstvoedingslogo en de uitnodigende slogan ‘hier ben je welkom om je kindje te voeden’ kunnen handelaars, winkeliers, de dienstensector, horeca-uitbaters ... kenbaar maken dat ze (borst)voedende mama’s en hun hongerige baby extra welkom heten. Meer nog, ze kunnen hun engagement registreren op www.dewieg.be: handig voor mama’s die op stap zijn en online willen zoeken waar ze terecht kunnen.

Draag jij (borst)voedende mama’s en hun hongerige baby ook een warm hart toe? 
Zijn ze ook in jouw dienst/(horeca)zaak extra welkom?
  • Vraag dan snel een gratis raamsticker aan bij het Expertisecentrum Kraamzorg ‘de wieg’ (Ezelpoort 5, 8000 Brugge, 0473/45 14 38, info@dewieg.be)
  • Wens je graag een sticker én ook een vermelding van jouw (borst)voedingsvriendelijke locatie op de website van Kraamzorg ‘de wieg’? Vul dan je gegevens in op: https://www.dewieg.be/borstvoedingsvriendelijk.aspx 
Meer info? Huis van het Kind Bredene: Duinenstraat 106 - 059/33 97 70 - huisvanhetkind@bredene.be

 

CONTACT

OCMW BREDENE

INTRANET