17 OKTOBER: INTERNATIONALE DAG VAN VERZET TEGEN ARMOEDE
Op 22 december 1992 riep de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties, 17 oktober uit tot internationale dag voor de uitroeiing van armoede (VN resolutie). Staten en verenigingen worden hiermee opgeroepen armoede op de agenda te zetten en praktische stappen te ondernemen om armoede daadwerkelijk te bestrijden...
Meer 10-10-2018


BEWONERS SERVICEFLATS DUINENZICHTERF: SHOP TILL YOU DROP!
Voortaan ligt het Bredense Shoppingcentrum gelegen aan de Brugse Baan beter binnen het bereik van de bewoners van de serviceflats Duinenzichterf. Het bestuur organiseert namelijk tweemaal per maand op donderdagnamiddag vervoer heen en terug van de serviceflats naar de site van het shoppingcentrum.
Meer 10-10-2018


AGENDA RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN
In bijlage vindt u de agenda van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 17 oktober om 19.30u in de raadzaal van het Sociaal Huis, Duinenstraat 106 te Bredene.
Meer 09-10-2018


Visite: de tekenklas op verplaatsing komt naar het woonzorgcentrum Jacky Maes
Op woensdag 24 oktober komt de tekenklas “op Visite” naar het woonzorgcentrum Jacky Maes. Visite is een initiatief van Kunstwerkt in samenwerking met de dienst ouderenzorg van het OCMW van Gent. Het idee is om jong en oud met elkaar in contact te brengen door samen te tekenen of te schilderen.
Meer 09-10-2018


In de kijker: demiclowns in het WZC Jacky Maes
Ergotherapeuten Annelies en Kimberly volgden beiden een workshop van de Demiclowns Vzw. Vol enthousiasme gingen zij hiermee aan de slag in het WZC Jacky Maes.
Meer 05-10-2018

CONTACT

OCMW BREDENE

FOTOGALERIJ

OCMW Bredene


bekijk alle foto's

INTRANET