DAG VAN DE ZORG: EINDFEEST LEERWERKSTAGE WZC WACKERBOUT
Ter gelegenheid van de Dag van de Zorg op 18 maart 2012 werd er in het WZC Wackerbout gekozen om het eindfeest van de leerwerkstage van de laatstejaarsstudenten verpleegkunde verbonden aan het Vesaliusinstituut symbolisch op deze dag te plannen.
Gedurende twee weken werd een afdeling van het WZC overgenomen door studenten verpleegkunde verbonden aan het Vesaliusinstituut. Voor het tweede jaar op rij engageerde het OCMW Bredene zich om samen met de school dit project op te zetten. Het vergde heel wat voorbereidingswerk, maar resulteerde opnieuw in een unieke ervaring voor de studenten, medewerkers en zeker ook voor de bewoners.
 
Zondag 18 maart werd de stage ook feestelijk op de afdeling afgesloten in aanwezigheid van de OCMW-voorzitter Patrick Bolle, die lovende woorden had voor het verloop van het project. Ook als organisatie kan men immers heel wat bijleren als de alledaagse routine even wordt doorbroken en de werking door de aanwezigheid van studenten opnieuw met andere ogen dient te worden bekeken. Zaken die vanzelfsprekend zijn, worden dat plots minder.
 
Een mooi initiatief om de Dag van de Zorg kracht bij te zetten. Want elke dag zetten vele mensen zich binnen de zorgsector met hart en ziel in voor anderen. Het OCMW Bredene tracht ook met WZC Wackerbout zijn steentje bij te dragen in die zorgsector.
 
Interesse in het werken in de zorgsector? Zin om zorg te dragen voor ouderen? Neem gerust contact op met de personeelsdienst (059/33 97 70) of raadpleeg de vacatures op de website van het OCMW Bredene.
 
 

CONTACT

OCMW BREDENE

FOTOGALERIJ

OCMW Bredene


bekijk alle foto's

INTRANET