VRIJWILLIGERS WZC WACKERBOUT BEZOEKEN LUCHTHAVEN VAN ZAVENTEM
Vrijwilligers vormen een onmisbare versterking in de dagelijkse werking van het WZC Wackerbout te Bredene. Een groep van zo’n 60 vrijwilligers zetten zich dagelijks, wekelijks of sporadisch in binnen verschillende facetten van het Woon-en Zorgcentrum. Er wordt o.a. beroep gedaan op vrijwilligers in het kader van de koffiebedeling, de wandelingen, de misviering en ondersteuning in de animatie in het algemeen. Het OCMW- bestuur bedankte het team vrijwilligers naar jaarlijkse traditie met een mooie verrassingsdaguitstap.

Vrijdag 7 september 2012 stapten bijgevolg 68 deelnemers, vrijwilligers en hun partner, vergezeld van de OCMW- voorzitter 's morgens vroeg de bus op aan het WZC Wackerbout naar een toen nog onbekende bestemming.

De bus vertrok richting Brussel met een goed gevuld dagprogramma. Een enthousiaste groep en een mooie najaarszon kondigden opnieuw een geslaagde dag aan.

Er werd een gevarieerd programma afgewerkt waarbij er halt werd gehouden aan de luchthaven van Zaventem voor een begeleide rondleiding voor en achter de schermen van de bruisende luchthaven. Rond de middag werd er een lunch aangeboden op de luchthaven met zicht op de start- en landingsbanen.  Na de middag werd er richting Westhoek gereden waar er halt werd gehouden in een typische herberg te Poperinge. De vrijwilligers werden er getrakteerd op koffie en pannenkoeken en werden uitgedaagd tot een volksspelenroute waaraan een mooie prijzenpot was verbonden. De dag werd afgesloten met een plaatselijke Picon en een boerenstuute met beleg naar keuze. Dit alles overgoten met een flinke saus van ambiance en waardering vanwege het OCMW-bestuur voor de vele helpende handen van de vrijwilligers.

 

CONTACT

OCMW BREDENE

FOTOGALERIJ

OCMW Bredene


bekijk alle foto's

INTRANET