MEER MOBIEL: IEDEREEN OP WEG
De wegwijzer naar alle vervoersmogelijkheden voor mensen die minder mobiel zijn. Www.meermobiel.be is de informatiebron om te weten wat er bestaat op vlak van dienstverlening, tegemoetkomingen, kortingen of voorrangskaarten voor mensen met een mobiliteitsbeperking.
Voor wie?
 
Heb je door een handicap, ouderdom, ziekte of tijdelijke beperking moeilijkheden om je te verplaatsen? Dan kan je voortaan voor alle informatie terecht op de website www.meermobiel.be. Je vindt er op één centrale plaats de hele waaier van openbaar vervoer tot alle vormen van deur-tot-deur vervoer in Vlaanderen.
 
Op zoek naar gepast vervoer bij jou in de buurt?
 
Op basis van een postcode en jouw persoonlijke situatie vind je op de website bij wie je terecht kan voor jouw bepaalde vervoersvraag.
Je kan er het bestaande aanbod terugvinden alsook een antwoord vinden op al je vragen waar je mee kan zitten als je een mobiliteitsbeperking hebt.
Op MeerMobiel vind je ook een rubriek met nieuwtjes over mobiliteit, je rechten, waar je terecht kan met klachten en waar je tips en positieve ervaringen kan delen.
 
Enter, Vlaams Expertisecentrum Toegankelijkheid, ontwikkelde met de steun van de Vlaamse Overheid dit centrale informatieplatform om het bestaande vervoeraanbod doorzichtiger en toegankelijker te maken. Deze databank verzamelt alle practische informatie  over de vervoeraanbieders en de vervoersmogelijkheden voor minder mobiele mensen.
 
Mobiliteit is immers een basisvoorwaarde om deel te kunnen nemen aan de samenleving. Boodschappen kunnen doen wanneer u dit wilt, een afspraak bij de dokter, op bezoek bij vrienden of een uitstapje met de kinderen, het zou vanzelfsprekend moeten zijn. Voor personen met een beperking of ouderen is dat niet altijd het geval.
 
Voor meer informatie :
 
 
 
011/ 26 50 30 (Telefoon) of 011/ 87 41 39 (Fax)
 
 
In het Sociaal Huis Bredene zijn er tevens brochures over dit initiatief te verkrijgen.  
 

CONTACT

OCMW BREDENE

FOTOGALERIJ

OCMW Bredene


bekijk alle foto's

INTRANET