DINER EN DANS VRIJWILLIGERS
Om haar team van vrijwilligers in de bloemen te zetten, organiseerde het OCMW Bredene op vrijdag 5 april 2013 een diner en dans. Naar jaarlijkse gewoonte biedt dit initiatief de gelegenheid om deze waardevolle vrijwillige medewerkers in het WZC Wackerbout te bedanken voor hun betrokkenheid en inzet.

OCMW-voorzitter Jacques Deroo lauwerde de tomeloze inzet van een groep vrijwilligers die op heden aangroeide tot een 60-tal personen. Zij worden hoofdzakelijk ter ondersteuning van diverse taken ingezet in het woonzorgcentrum (koffiebedeling op de afdelingen, animatie, wandelingen, bibliotheek, misviering, enz.)

Mw. Desmedt Nora werd door het OCMW-bestuur dit jaar zelfs letterlijk in de bloemetjes gezet omwille van haar 15de verjaardag als vrijwilliger.

Samen met de OCMW-raadsleden genoot men van een mooie avond verzorgd door de chef-kok en het keukenteam van het WZC Wackerbout aangevuld met de mogelijkheid om de benen op de dansvloer los te gooien.

Interesse om deel uit te maken van het team vrijwilligers? Contacteer Mw. Carine Van der Elst, deskundige animatie en activatie OCMW Bredene 059 33 97 70 of carine.vanderelst@ocmwbredene.be

 

CONTACT

OCMW BREDENE

FOTOGALERIJ

OCMW Bredene


bekijk alle foto's

INTRANET