VLAAMS VERHUURPLAN VOOR HUURDER EN VERHUURDER
Wat is de gangbare huurprijs voor uw huurwoning? Op welke premies kan ik als verhuurder een beroep doen? Wat zijn de voordelen van verhuren via het sociale verhuurkantoor? Het antwoord op deze en andere vragen wordt gebundeld in het Vlaamse verhuurplan.
Dit plan bundelt alle maatregelen ten gunste van huurder en verhuurder. Met dit Vlaamse Verhuurplan wil de Vlaamse regering de private huurmarkt in Vlaanderen versterken.

De webstek bundelt alle initiatieven die verschillende Vlaamse overheidsinstellingen voor verhuurders aanbieden. Wonen-Vlaanderen biedt premies aan en onderzoekt of woningen voldoen aan de regelgeving. De Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen (VMSW) ondersteunt de sociale verhuurkantoren (SVK 's) die op hun beurt verhuurders helpen hun woning zonder rompslomp te verhuren. Het Vlaams Energieagentschap biedt premies voor energiebesparende maatregelen via de distributienetbeheerders Eandis en Infrax.

Neem alvast een kijkje op www.vlaamsverhuurplan.be
 
In het kader van het Vlaamse verhuurplan start deze week ook een campagne over de voordelen van verhuren via een sociaal verhuurkantoor.
Ook de 'huurschatter' wordt deze week gelanceerd: met dit instrument kunnen huurders en verhuurders gemakkelijk de correcte markthuurprijs inschatten van hun woning of appartement.
 
 
 

CONTACT

OCMW BREDENE

FOTOGALERIJ

OCMW Bredene


bekijk alle foto's

INTRANET