SOCIAAL VERHUURKANTOOR VEROVERT HUURMARKT
“Laat uw eigendom u niet los? Verhuur gerust aan een Sociaal Verhuurkantoor”, dat is de campagneslogan waarmee het sociaal verhuurkantoor Koepel Bredene zich extra in de kijker zet. Verhuren via een sociaal verhuurkantoor heeft vele voordelen voor eigenaars. De sector is dan ook in steile opmars. Steeds meer eigenaars vinden de weg naar het sociaal verhuurkantoor.

Een sociaal verhuurkantoor huurt woningen op de private huurmarkt om ze daarna te verhuren aan woonbehoeftige gezinnen en alleenstaanden. Het biedt de eigenaar de garantie van een correcte betaling van de huur, het onderhoud van de woning en het overnemen van administratieve en andere beslommeringen, in ruil voor een huurprijs die lager ligt dan de marktprijs.

Een formule die lijkt te werken. In Vlaanderen zijn er 52 sociale verhuurkantoren, goed voor een patrimonium van 6.401 woningen. Het sociaal verhuurkantoor Bredene  verhuurt er 80.
Steeds meer eigenaars vinden de weg naar verhuren via het sociaal verhuurkantoor. De garantie van gerust verhuren zonder zorgen en stress met gegarandeerde huuropbrengsten overtuigt hen. Met de recente nationale campagne “Verhuur gerust” zet het verhuurkantoor zich nu nog steviger in de verhuurmarkt.
 
Contactpersoon Sociaal Verhuurkantoor koepel Oostende - Bredene afdeling Bredene:
Mw. kathy Bacquaert
Sociaal Huis Bredene
Duinenstraat 106
8450 Bredene
059 33 97 70
 
 
 
 

CONTACT

OCMW BREDENE

FOTOGALERIJ

OCMW Bredene


bekijk alle foto's

INTRANET