ONTBIJTBUFFET VOOR MOEDERDAG
In het WZC Wackerbout te Bredene was het op 8 mei 2013 aangenaam wakker worden voor alle bewoners in het woonzorgcentrum met de geur van vers brood en gebakken eitjes. Zij werden immers getrakteerd op een uitgebreid ontbijtbuffet ter gelegenheid van moederdag.

Het OCMW Bredene vindt het erg belangrijk dat het woonzorgcentrum een aangenaam en gevarieerd animatie-aanbod kan realiseren voor de bewoners. Initiatieven zoals een moederdagontbijt of familiedag zijn vaste items in de jaarplanning.

Jaarlijks reserveert het OCMW- bestuur ook het nodige budget om het team animatie in zijn activiteiten te ondersteunen. Het woonzorgcentrum als een thuisvervangende omgeving wil op die manier een duidelijke meerwaarde creëren voor bewoners en hun familie.

Hierbij wordt er vooral op maat gewerkt en wordt er ook een animatieve houding bij alle medewerkers in het woonzorgcentrum nagestreefd.
“Eens extra verwend worden, een dag anders dan de andere kunnen starten, zorgt ervoor dat onze bewoners zich hier echt goed voelen”, aldus de OCMW-voorzitter Jacques Deroo.
 

CONTACT

OCMW BREDENE

FOTOGALERIJ

OCMW Bredene


bekijk alle foto's

INTRANET