DAG VAN DE VERPLEGING 12 MEI 2013
Niet alleen de mama’s worden op zondag 12 mei 2013 in de bloemetjes gezet, maar ook de verpleging verdient een extra schouderklopje naar aanleiding van de Internationale Dag van de Verpleging.
In het WZC Wackerbout liet het Bredense OCMW-bestuur dit niet onopgemerkt voorbij gaan. Zo werden alle medewerkers verzorging en verpleging in het woonzorgcentrum verwend met een kleine attentie.
 
Dagelijks zetten de medewerkers zich met hart en ziel in voor de verzorging van de bewoners. Honderden handen die continu instaan voor een zorgmoment, het geven van comfort, opvolgen en toediening van medicatie, ondersteuning bij aangepaste en gevarieerde maaltijden, een luisterend oor bij moeilijke momenten, het opvangen van een lach en een traan, … het is maar een greep uit het gevarieerde takenpakket.
 
"Werken in de zorgsector brengt veel voldoening. Gemotiveerde en gepassioneerde medewerkers zijn voor ons woonzorgcentrum erg belangrijk. Om aan te geven dat we het werk en de inzet zeker niet onderschatten, geven we op deze dag dan ook graag een blijk van appreciatie aan onze ‘professionele zorgers’, reageert OCMW-voorzitter Jacques Deroo.
 
Interesse in het werken in de zorgsector? Zin om zorg te dragen voor ouderen? Neem vrijblijvend contact op met de personeelsdienst van het OCMW Bredene (059 33 97 70) of raadpleeg de vacatures op www.ocmwbredene.be.
 

CONTACT

OCMW BREDENE

FOTOGALERIJ

OCMW Bredene


bekijk alle foto's

INTRANET