TUINFEEST VOOR DUINENZICHTERF
Het serviceflatcomplex Duinenzichterf van het OCMW Bredene is sinds anderhalf jaar geopend en draait op volle toeren. Vrijdag 21 juni 2013 organiseerde het OCMW-bestuur opnieuw een gezellig tuinfeest voor de bewoners.
Het wordt een jaarlijkse traditie dewelke vorig jaar werd ingezet bij de inhuldiging van de tuin aan het serviceflatcomplex Duinenzichterf. Ook dit jaar konden de bewoners genieten van een lekkere BBQ in een gemoedelijke sfeer.
Samen met de OCMW-voorzitter, de OCMW-raadsleden en de Burgemeester werden de sociale contacten van de bewoners verder onderhouden. “ We merken een positieve sfeer in het complex. Na anderhalf jaar zijn de bewoners al erg vertrouwd met elkaar en zien we meer en meer initiatieven voor een gezellig samenzijn in de mooi uitgeruste polyvalente zaal opduiken,” zegt OCMW-voorzitter Jacques Deroo, “We juichen dit alleen maar toe. Initiatieven als deze BBQ wordt door hen dan ook erg gewaardeerd.”
Omwille van het slechte weer werd er binnen warmere oorden opgezocht. Dit kon de pret echter niet bederven. Er werd genoten met volle teugen.
 

CONTACT

OCMW BREDENE

FOTOGALERIJ

OCMW Bredene


bekijk alle foto's

INTRANET