CREA-KIDS@WACKERBOUT
Woensdag 22 januari 2015 was het kinderen boven in het WZC Wackerbout. In het kader van een animatieproject om generaties samen te brengen, werd voor de eerste maal door het animatieteam een kindernamiddag georganiseerd.
De doelstelling was om de kinderen eens letterlijk bij de ouderen te brengen.  Door hen aan de slag te laten gaan met doosjes, kaders  en Foamklei in felle kleurtjes werd het een heus crea-atelier.
 
Het resultaat van al het harde werk kon elk kindje cadeau geven aan de bewoners.
 
De kinderen werden zelf verwend met grime en glittertattoeages en kregen van onze bewoners een geschenkje als bedanking voor de mooie creatie er bovenop.
 
De werkjes staan ondertussen te schitteren op de kamers van onze bewoners.
 
Het was een geslaagde namiddag, zowel voor jong als oud. Vooral de interactie tussen de verschillende generaties werd gerealiseerd.Voor deze eerste editie mochten we 12  kinderen (van medewerkers of achterkleinkinderen van bewoners) ontvangen.
 
In het verleden werden ook reeds inspanningen gedaan om de jeugd in het woonzorgcentrum binnen te halen door bezoek van schoolklasjes of een bezoek van een dansschool met optreden van de kids.
 

CONTACT

OCMW BREDENE

FOTOGALERIJ

OCMW Bredene


bekijk alle foto's

INTRANET