RAP OP STAP
Opstart van een nieuw Rap op Stapkantoor in het Sociaal Huis te Bredene. Omdat iedereen recht heeft op vakantie kunnen mensen met een beperkt budget in Bredene iedere woensdagnamiddag van 14.00 tot 17.00 uur terecht in het Rap op Stappunt in het Sociaal Huis voor vrijblijvend vrijetijds- en reisadvies.
Het Rap op Stappunt functioneert als een sociaal reisbemiddelingskantoor voor mensen met een beperkt budget. Via het Rap op Stappunt kan voor het gezin, op maat van hun budget een leuke daguitstap, een ontspannende vakantie of een sportieve of culturele activiteit geboekt worden. Zo kunnen ze kiezen uit het aanbod van Steunpunt Vakantieparticipatie. Daarbij worden ze door de Rap op Stapmedewerker met raad en daad bijgestaan van A tot Z. Zo helpt men bijvoorbeeld met de zoektocht naar geschikt vervoer en berekent men op voorhand de totale kostprijs. Op die manier hoeven de mensen zich nergens zorgen over te maken. Met dit initiatief hopen we meer mensen en zeker ook kinderen uit gezinnen met een beperkt budget te bereiken.

Om bij een Rap op Stapkantoor een leuke daguitstap of toffe vakantie te boeken, hoef je nergens voor aangesloten te zijn. Zowel mensen met een leefloon, personen met Verhoogde Tegemoetkoming vanwege het ziekenfonds, werknemers van een beschutte of sociale werkplaats, als mensen in budgetbegeleiding of schuldbemiddeling komen in aanmerking.

Het Rap op Stappunt vind je in het sociaal huis, Duinenstraat 106 te 8450 Bredene. Je kan er vrijblijvend en gratis terecht elke woensdagnamiddag van 14.00 uur tot 17.00 uur. 

Meer inlichtingen : sociaal huis Bredene, Duinenstraat 106 te 8450 Bredene, 059/339770, info@ocmwbredene.be. Contactpersoon: Dominique Maes

 

CONTACT

OCMW BREDENE

FOTOGALERIJ

OCMW Bredene


bekijk alle foto's

INTRANET