EENVOUDIG BESPAREN OP JE ENERGIEFACTUUR DOE JE ZO!
Wil jij snel en eenvoudig geld uitsparen? Doe dan mee met de groepsaankoop van 100% groene elektriciteit en aardgas van Provincie West-Vlaanderen. Zo bespaar je een mooi bedrag op je energiefactuur én draag je je steentje bij voor een beter milieu. Een win-winsituatie, toch?
Hoe gaat zo’n groepsaankoop in zijn werk?
 
Door een groot aantal deelnemers samen te brengen, kan de Provincie West-Vlaanderen een contract afsluiten met een energieleverancier dat goedkoper is dan de meeste standaardcontracten. Hiervoor organiseren ze een veiling tussen energieleveranciers. De leverancier die hen het scherpste tarief kan voorleggen, is de winnaar van de veiling. Hoe meer deelnemers, hoe groter de korting zal zijn. Sluit je dus zeker aan, want samen staan we sterker!
 
Volledig vrijblijvend
 
Ben je overtuigd? Schrijf dan vanaf 1 december 2015 in via www.samengaanwegroener.be  Inschrijven kan tot en met 1 februari 2016. Op 2 februari is er een veiling en kunnen de leveranciers hun beste bod doen.
Daarna krijg je een voorstel op maat met een duidelijk zicht op je mogelijke besparing. Je beslist daarna pas of je het aanbod aantrekkelijk genoeg vindt.
 
Ga je in op het voorstel? Dan brengen wij de overstap voor jou in orde.
 
Ook bedrijven, zelfstandigen en verenigingen met een beperkt verbruik kunnen dit jaar opnieuw deelnemen.
 
Opgelet
 
Ook wie vorig jaar heeft deelgenomen aan de groepsaankoop van de Provincie moet opnieuw inschrijven. Dit gebeurt niet automatisch.  
 
Meer info
Ook het sociaal huis Bredene ondersteunt dit initiatief . Heb je geen toegang tot het internet, dan helpt het sociaal huis je graag verder met de inschrijving: elke voormiddag van 8.00- 12.15u en woensdagnamiddag van 13.30-17.00u. (andere namiddagen op afspraak)
 
Breng zeker je laatste eindafrekening voor energie mee! Daar vinden we immers alle gegevens terug om jouw inschrijving te kunnen doen.  
Voor meer informatie over dit initiatief, telefoneer naar het gratis infonummer 0800 76 101 (werkdagen van 9 tot 17 uur, maandag tot 20 uur) of e-mail je vraag naar samengaanwegroener@west-vlaanderen.be 
 

CONTACT

OCMW BREDENE

FOTOGALERIJ

OCMW Bredene


bekijk alle foto's

INTRANET