100% GROENE ENERGIE! OOK VOOR JOU?
Wil jij besparen op je energiefactuur ? En wil je daarbij ook je steentje bijdragen tot het milieu ? Doe dan mee met de groepsaankoop 100% groene stroom van de provincie West-Vlaanderen.
Net zoals de voorbije jaren organiseert de Provincie West-Vlaanderen een groepsaankoop elektriciteit en aardgas. Het sociaal huis wil hier graag zijn steentje bijdragen en biedt administratieve ondersteuning bij de inschrijving.
 
Hoe gaat zo’n groepsaankoop in zijn werk?
 
Door een groot aantal deelnemers samen te brengen, kunnen we een contract afsluiten met een energieleverancier dat goedkoper is dan de meeste standaardcontracten.

Hiervoor organiseren we een veiling tussen energieleveranciers. De leverancier die ons het scherpste tarief kan voorleggen, is de winnaar van de veiling. Hoe meer deelnemers, hoe groter de korting zal zijn. Sluit je dus zeker aan, want samen staan we sterker!

Volledig vrijblijvend!

Wil je ook minder betalen voor energie? Schrijf je dan snel in, ten laatste op 7 februari 2018.  Hoe meer mensen er inschrijven hoe beter de prijs die we kunnen krijgen.
Ten laatste op 20 maart 2018 weet je hoeveel je kunt besparen. Vind je het aanbod aantrekkelijk?  Pas dan beslis je of je echt verandert van leverancier. De Provincie zorgt dat de overstap vlot verloopt.

Hoe schrijf je in ?
 
Via www.west-vlaanderen.be/groepsaankoop
Via 0800 76 101 (gratis) medewerkers noteren je inschrijving
Via het loket in het sociaal huis : een medewerker helpt je tijdens de openingsuren graag verder om de inschrijving in orde te maken.
 
 
Tip : breng bij de inschrijving de jaarafrekening mee van je huidige leverancier!


 
 

CONTACT

OCMW BREDENE

INTRANET