MINIMALE LEVERING AARDGAS
Wie zijn aardgasbudgetmeter niet kan opladen, kan vanaf 1 november 2017 tot 31 maart 2018 opnieuw terecht bij het OCMW voor een financiële steun in het kader van de ‘minimale levering aardgas’.

Wie zijn budgetmeter voor aardgas niet kan opladen en ook zijn noodkrediet heeft opgebruikt, dreigt zonder aardgas te vallen. Niemand hoeft in de wintermaanden in de kou te zitten.

Als je van oordeel bent niet over de middelen te beschikken om je budgetmeter aardgas op te laden, kan je je wenden naar het OCMW voor een minimale levering aardgas van 1 november 2017 tot 31 maart 2018. Dit is goed voor minimaal comfort. Om de 14 dagen kan je een minimale hoeveelheid aardgas opladen voor een bepaald bedrag, afhankelijk van het type woning en uw statuut (beschermd afnemer of niet).

 
Ben je inwoner van Bredene dan vraag je persoonlijk de minimale levering aardgas aan in het OCMW Bredene, Duinenstraat 106 en breng je je budgetmeterkaart aardgas mee.
 
Er zal een sociaal onderzoek gevoerd worden door een maatschappelijk werker om na te gaan of je in aanmerking komt voor deze tussenkomst.
 

CONTACT

OCMW BREDENE

INTRANET